els premis Liebster Blog



Avui he vist que havia rebut el premi Liebster Blog, otorgat per Jordi, el creador del blog De tant em trobo pedres. El premi Liebster l’atorga qui prèviament ha estat guardonat i ho fa entre aquells cinc blogs que ell creu mereixedor.

Aprofito l’avinentesa per donar les gràcies per aquesta especial concessió, ja que em fa molta il.lusió, i més venint d’una persona que va ser el meu 1r seguidor. Com bé defineix Jordi, tenim molts sentiments en comú envers la muntanya i és més: redactant la meva primera crònica sobre el meu pas per aquells llocs on els Ibers havien deixat la seva empremta, va ser en el seu blog on vaig trobar resposta a moltes de les preguntes que em feia. El seu blog està molt elaborat i molt ben documentat. Jordi es defineix com un enamorat de les muntanyes i de la seva història antiga, on fa un bon recull de jaciments arqueològics, tan coneguts com oblidats, que s’ha anat trobant a les seves excursions. Per tant, és un honor rebre aquest guardó i que hagi estat concedit per ell.

Moltes gràcies

Ja que una de les millors recompenses és saber que a la gent li agrada la teva feina, que pots aportar quelcom, ja sigui descobrir algun indret, donar informació o simplement gaudir de la lectura i que dir, que quan fem les nostre cròniques, les fem amb la nostre empremta personal i mostrem una part molt nostre, que amb el pas del temps esdevindrà un legat, una herència per als nostres fills o néts, que tindran accés a nosaltres des de qualsevol part del món. Això no té preu.

Abans de dir quin són els 5 guardonats, vull fer una especial menció d’uns blogs que ja han estat guardonats i que no puc triar per ja haver-ho estat però que també ho hagués fet, cas de ser-hi possible:

Racons, Ruïnes i Prehistòria de Francesc Cladellas: Desconeixia els problemes motrius d’en Francesc, això encara honra més  aquest home, que em els seus anys, ens va oferint gran quantitat de racons d’una exquisida bellesa.

Lo Que Cuentan Mis Botas de Xenaia o Merche: Ens explica de forma molt detallada les seves rutes, amb unes fotografies precioses i amb un blog molt ben elaborat.

Caminar després dels 50 de Francesc Ayats: Que dir d’aquest home i dels Trotacamins. Vaja si se n’ha fet de país. Té un blog farcit de bons continguts i on ens ofereix la possibilitat de conèixer moltíssims indrets.

Bailando Con Sarrios de Sarita i Mane: No el puc triar perquè a hores d’ara té 283 seguidors. Són una parella de Panamà que van viure 3 anys a Catalunya (Barcelona, Lleida i Girona). És un blog per a muntanyencs. Us recomano que li feu una ullada.

Rutas senderismo paseos a pie y en bicicleta: Aquest blog és un perfecte recull tècnic i descriptiu de nombroses rutes, obrint el ventall per als apassionats del senderisme i de la bicicleta

Bé, una vegada feta aquesta menció sobre blogs que ja havien estat guardonats us explicaré les bases:

1 - copiar i enganxar el logo del premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t'ho ha atorgat.

2 - nominar als teus 5 blocs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un breu comentari en els seus blocs per fer-los saber que han rebut el guardó.

3 - demanar i esperar que aquests blocaires passin el guardó a altres 5 blocs.

Arribat el moment, faré menció dels 5 blogs que crec que han de ser mereixedors del premi Liebster Blog. Aquesta tasca no és fàcil perquè cadascú amb el seu tarannà ho fa especial a la seva manera i n’hauria de triar-ne més però, em cenyiré a les bases.


GUARDONATS AMB EL PREMI LIEBSTER BLOG

Cosworblog, BTT i més de Coswor o J. Herrera: Crec que cadascú ha de tenir el seu propi estil però com en tot aprenentatge, un necessita un referent. El seu blog ho va ser a l’hora d’iniciar-me en aquest fantàstic món. Tinc la sort de coneixe’l personalment i a banda de ser una gran persona, el seu blog té molt bones fotografies i bones rutes de BTT. Supleix la mancança d’absència de tracks per a seguir les seves passes amb bones explicacions.

Conèixer Catalunya d’Antoni Mora Vergés: És un blog molt ric en continguts. Publica a un ritme trepidant sense perdre fil de la història. Hom sempre sent la necessitat de viatjar fora, de conèixer noves cultures o formes de fer, la qual cosa no vol dir que allà d’on un n’és fill, no n’hi hagin llocs encisadors i meravellosos i que puguin satisfer aquesta necessitat. Aquest blog n’és una prova.

BTT Montaña entre el Berguedà i la Serralada: Caldria profunditzar en el seu blog per adonar-se’n de la força que té per viure el seu creador, a qui des d’aqui, li envio una forta abraçada. Em sento molt identificat amb ell, qui amb companyia o sense, no deixa de rodar i d’ampliar horitzonts. Aquest home és la maxima expresió de la lluita: altius, citius, fortius (més alt, més lluny, més fort) i així ens ho transmet.

Ginetas Bikers de Maria Angeles i Antonio: Blog de BTT però atesa la seva qualitat les persones que fan senderisme li haurien de fer una ullada. Excel.lent disseny, excel.lents fotografies, i el més difícil: que a cada crònica nova no et deixen de sorprendre’t, d’atraure’t.

El Toledano Errante de Gonzalo Caballero: Blog de muntanyecs consumats. Sento una enveja sana pel seu creador, per la gran quantitat d’ascensions realitzades, per tots aquells paratges vists. És mereixedor del guardó per la riquesa de les seves fotografies, de les seves rutes, per la gran feina feta.


Bé, aquesta és la meva selecció. Finalitzo demanant disculpes a tots aquells que us segueixo i que no us he triat perquè amb el cor a la mà ho faria, ja que cadascú, com he dit abans, té els seu tarannà i cada blog, té la seva essència.

Joan X.

20 comentaris:

  1. mil gracias joan,el año pasado fueron ginetas quienes me otorgaron el galardon y este año eres tu.me a gustado mi descripcion:mas alto,mas lejos,mas fuerte.
    un fuerte abrazo joan.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un abrazo Juan. Sigue siempre con esa fuerza. Me falto añadir a tu fiel compañia: Picachu

      Elimina
    2. jajaja y el tambien ayuda y le da un toque de humor a la salida.salut campio.

      Elimina
  2. gracias joan,no me lo esperba,es el segundo que recibimos de parte de los blogueros,señal que gusta nuestro humilde blog y que esta hecho con el corazon y el esfuerzo que supone cornar montañas en bici,levantarte muy temprano,pasar frio,calor ,mojandote cuando llueve,enfados por perderte en ocasiones,en fin ,que os vamos a contar que ya no sepais.mil gracias joan por acordarte de ginetas bikers y recomendarselo a mas gente.un fuerte abrazo..!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues si, ese maravilloso resultado requiere un esfuerzo previo y es admirable vuestra constancia y el saber recoger la esencia de esas salidas, para luego trasmitirla y compartirla. Vuestro exito no es casualidad.

      Elimina
  3. Felicidades por tu premio!!!!!!!! Te lo mereces..
    Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Ana! Es una lastima tener que acotar cuando hay muchos blogs merecedores como el tuyo, que concretamente me encanta porque leer vuestras cronicas me hace vibrar y recordar mis tiempos de atletismo y esa asignatura pendiente que tengo de juntar las tres disciplinas, todo eso sin mencionar que me gusta mucho vuestra filosofia de salir a disfrutar y acumular experiencias. Todo un estilo de vida. Gracias de nuevo!

      Elimina
  4. Gracias amigo por tu referencia a nuestro blog
    Rutas senderismo paseos a pie y en bicicleta: Aquest blog és un perfecte recull tècnic i descriptiu de nombroses rutes, obrint el ventall per als apassionats del senderisme i de la bicicleta
    SAlud por muchos años ..

    ResponElimina
  5. Casi me haces llorar Joan, no me lo esperaba y me has dado ilusión y ganas de seguir descubriendo nuevos parajes, fortalezas, fuentes, cimas, ermitas... de nuestra comarca y siempre con la cámara en mano, aunque a veces agobie a mis acompañantes jejej.
    Una pregunta Joan, me gustaría nominar a 5 blogs pero alguno coincide con tus nominaciones, se puede? Gracias gran amigo!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo y lo anteriores galardonados hemos intuido que no aunque en las bases no lo especifica.

      No dejes nunca de llevar la camara porque merece mucho la pena pararse un instante y capturar aquello que hemos logrado con nuestro esfuerzo y que tanto nos llena.

      Una fuerte abrazo amigo!

      Elimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. NO SE PORQUE ESCRIBO UNA COSA Y LUEGO SE PUBLICA OTRA,HE BORRADO DOS VECES.

    MUCHAS GRACIAS,POR SEGUIR MI BLOG

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tus comentarios si que me han llegado a gmail. Muchas gracias tambien por tus palabras. Solo puedo que decirte que animo y fuerza con todo y que sigas pedaleando, que los bajones estan para sortear obstaculos, que lo nuestro es subir y superar. Animo compañero.

      Un fuerte abrazo!

      Elimina
  9. Moltes felicitats amic, deunidó quin nivell, és un premi a la feina ben feta.

    Salut blogger

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Per a nivell el de l'Arnau. Això si que és tot un campió! N'hi ha per escrire un llibre.

      Una abraçada!

      Elimina
  10. hola joan tienes una nueva entrada la cual no consigo ver,que a pasado algo con los enlaces o con bloger.
    un abrazo.

    ResponElimina