Montse de Sant Bartomeu de Cabanyes (2a part)

Montse de St. Bartomeu de Cabanyes
Seguint amb el meu “descans del guerrero” aprofito per fer la 2a part de la crònica sobre la ruta prehistòrica de La Roca del Vallès però aquesta vegada allunyat de tecnicismes i fent un homenatge a una persona molt especial que hi viu a Sant Bartomeu de Cabanyes: Montse.

ruta prehistòrica I i II de La Roca del Vallès (1a part)

Albert i Joan X
Aprofitant el meu “ descanso del guerrero” faré una crònica de la ruta prehistòrica que constarà de 2 parts. Una primera de caire tècnic i cultural i una segona molt especial on retré homenatge a una persona que bé s’ho mereix: Montserrat, qui viu en una part d’aquest recorregut, a Sant Bartomeu de Cabanyes i a qui vaig conèixer gràcies al meu apreciat Albert.

moltes gràcies a tots


Amics, família, seguidors, companys,... moltes gràcies a tots i totes pel vostre suport i pel vostre interès. Sento no haver-vos contestat un a un com acostumo a fer i per això faig aquesta petita entrada.

Vull agrair-vos els vostres comentaris, correus, trucades, missatges que he rebut durant aquests dies perquè tot plegat et fa sentir com si fóssim tots d’una mateixa família.

Malauradament la cosa s’ha posat seriosa i m’han detectat una hipertròfia concèntrica en el ventríloc esquerre del cor i estic obligat a fer repòs absolut, si més no fins que em diguin què passa.

No nego que tinc por i que estic una mica trist per veure’m en aquesta situació però no deixa de ser una fantàstica oportunitat. Qui sap, si no hagués anat al metge o si hagués fet un sobreesforç potser ja no seria aquí.

És ben curiós que a la última crònica abans d’això, a una ruta pel massís del Garraf des de Vallirana (petit recorregut per una part de lameva vida) on feia una gran reflexió sobre la vida i la mort i adjuntava on vídeo molt dur on...... quasi sóc el protagonista del vídeo tot just després de publicar-la...

Aprofitaré aquest temps d’aturada per publicar totes aquelles cròniques que tenia pendent. D’aquesta manera mantindré el bloc viu i la meva ment seguirà voltant per les muntanyes i horitzons.

Bé, una forta abraçada a tots i per finalitzar us deixo dues fotos molt especials: moment de felicitat d’aquests dies difícils. La primera és del meu aniversari i la segona és el regal que em va fer em meu petit Marc, on hàbilment va posar l’edat de manera jeroglífica J
Marc i Joan X celebrant l'aniversari
 
el millor regal del món <3